Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα GmKjewels.gr

Το GmKjewels έχει έδρα τις Αχαρνές στην οδό Ιωάννη Θηβαίου 9 Τ.κ. 13673.Η επωνυμία της εταιρίας είναι Κουσκούκης Γεώργιος -Εμπόριο Κοσμημάτων και Ρολογιών- Πωλήσεις μέσω διαδικτύου. ΑΦΜ 030065389 Αρ.ΓΕΜΗ 060894203000

Με γνώμονα την αγάπη για τη δουλειά μας και τη θέληση μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πελατών μας αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα GmKjewels προσφέροντας στους επισκέπτες μας μία πλήρη γκάμα προϊόντων .

Στόχος μας είναι να μπορείτε μέσα από το GmKjewels 24 ώρες την ημέρα να βρείτε τα πάντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με την καλύτερη ποιότητα.

......

Προσπαθούμε πάντα να σας ενθουσιάσουμε και να σας εκπλήξουμε.
Βρείτε το τέλειο δώρο για τον εαυτό σας η τα αγαπημένα σας πρόσωπα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων
Προτεραιότητα μας είναι να αντιμετωπίζουμε τον κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες του με πολύ προσεκτική επιλογή προϊόντων .

Για εμάς η γνώμη σας μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, γι’αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μοιραστούμε τις ανησυχίες, τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας είτε για τη σελίδα είτε για τα προϊόντα. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και είστε οι μόνοι που μπορείτε να μας βοηθήσετε.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της GmKjewels

Fashion Design 95%

Τι λένε οι πελάτες μας ;